TREBALLAR A BUSSAP

Desenvolupament professional.


  MENTORING

 • Assignem la figura d'un professional de bussap que vetllarà per optimitzar la incorporació dels nostres nous empleats.

  AVALUACIÓ DEL ACOMPLIMENT

 • Dissenyem uns objectius a complir pels nostres empleats per poder desenvolupar-se professionalment. Regularment revisem els objectius a assolir pels nostres empleats observant les millores obtingudes.

  PLANS DE CARRERA A MIDA

 • Sabem que cada empleat és únic. Per això vetllem per els interessos futurs dels nostres empleats per poder-los guiar en el seu carrera professional i reforçar aspectes

  PROMOCIÓ INTERNA

 • Confiem en el nostre equip al qual donem la oportunitat d'assumir noves responsabilitats i reptes . Per això sempre comptem amb el nostre personal abans de recórrer al mercat laboral per cobrir llocs de major responsabilitat.

  FORMACIÓ CONTÍNUA

 • En Bussap Consulting estem a la avantguarda de les noves tecnologies a més d'oferir formacions específiques i donar l'oportunitat de formar part d'equips amb experiència en diferents mòduls i tecnologies.

  PARTICIPACIÓ EN PROJECTES

 • Des d'un inici a Bussap Consulting oferim la possibilitat d'incorporar en importants projectes.

Últimes ofertes de treball SAP.

2015 / 09 / 17

CONSULTOR SAP BASIS BARCELONA.

Bussap Consulting selecciona Consultors SAP amb més de 5 anyss d'experiencia per a projecte de llarga durada a Barcelona. veure pdf.

2015 / 09 / 17

CONSULTOR SAP BI BARCELONA.

Bussap Consulting selecciona a un Consultor Sènior SAP BI per a incorporació a plantilla. veure pdf.

2015 / 09 / 17

PROGRAMADOR ABAP BARCELONA

Bussap Consulting selecciona programadors ABAP amb més de tres anys d'experiència per a incorporació a la nostra plantilla de Barcelona. veure pdf.

2015 / 09 / 17

CONSULTOR SAP FI-CO BARCELONA.

Bussap Consulting selecciona consultores SAP FI-CO amb més de 3 anys d'experiència per incorporar en la nostra plantilla a Barcelona. ver pdf.

2015 / 09 / 17

CONSULTOR TÈCNIC SAP UI5

Bussap Consulting selecciona tècnic SAP UI5 per a projecte de 6 mesos de durada a Barcelona. veure pdf.